Slik gikk det sist: Brann i cupen

Sist lagene møttes i cupen vant Brann 4-2 på Brann Stadion

Annonse:

Kampens matcballsponsor: TAG Restaurant. Med en kombinasjon av mat, natteliv, gode smaker og en hjemmekoselig atmosfære, er TAG Restaurant stedet å gå. Enten det er å dele en tallerken blant venner, et romantisk måltid med din kjære eller en dans inn i natten, vil det vennlige personalet imøtekomme alle dine behov, slik at du får en natt å huske...

Nå nærmer det seg fjerde runde i NM og drømmen om Ullevål lever. Bli med på moroa og vær en del av laget når Ranheim tar i mot bergenserne på EXTRA Arena onsdag 18.00. 

For nøyaktig fem år siden (27.juni) møttes lagene i nettopp fjerde runde i Bergen. Da var det Brann som stakk av med seieren 4-2. Ranheims målscorere i denne kampen var Mads Reginiussen og Magnus Blakstad.

Kanskje får vi se nye scoringer fra denne midtbaneduoen igjen i morgen mot Brann.

Nåværende Brannspillere Christian Eggen Rismark kom inn som innbytter med snaue 20 min å spille, mens Kristoffer Løkberg satt på benken igjennom hele kampen i Bergen for fem år siden.

Cupens fjerde runde spilles i morgen onsdag 26.juni kl. 18.00 på EXTRA Arena. Sesongkortinnehavere har mottatt eget tilbud til kampen. Husk å kjøp billetter på forhånd for å unngå kø i billettluka. Billetter kjøper du her.

Annonse fra Obos-ligaen: