Slik gikk det sist: Molde

Etter en lengre landslagspause nærmer det seg kamp igjen.

Søndag reiser vi til Molde for å kjempe om nye tre poeng. Husker du hvordan det gikk i tilsvarende oppgjør i fjor?

Ranheim hadde en kontroll på førsteomgang. Ranheim var svært nære å sjokkåpne, da Reginiussen traff stolpen etter bare et drøyt minutt. Vertene kom seg også til flere sjanser, Barli sørget for at det sto 0-0 til pause.

Den kruttsterke andreomgangen avgjør kampen

Løkberg spilt gjennom på høyrekanten. Han spilte til Mikke Karlsen, som iskaldt avsluttet tilbake i høyre hjørne. Ranheim var i ledelsen.

Kun to minutter senere ble Eikrem spilt opp i Ranheims 16-meter. Han la igjen til Hestad, som satte ballen til venstre for Barli.

Men like etter skulle det gå. På motsatt side snappet Fonn Witry ballen denne gangen, og innlegget hans til Helmersen fikk lykkeligere slutt. Innbytteren traff ikke helt rent, og ballen gikk via en forsvarsspiller, men den spratt i mål.

Kun tre minutter senere var det Tønne sin tur å utnytte en glipp i Moldeforsvaret. Kantspilleren var både god og våken, og fikk chippet inn 1-3 over Linde i Moldemålet.

Kampen endte tilslutt med en deilig 3-2 -serier. Hvordan tror du det kommer til å gå på søndag?