Startet høsten med seier

Ranheim 2 startet høstseesongen med 0-2 seier borte mot Tydal, og tok med det tilbake tabelltoppen i 4div

Med krevende uke for A-laget var det kun Magnus Lenes som ble med juniorene på tur for å teste høstformen borte mot Tydal.

Ranheim tok kommando fra start og straffet tydal i alt rom de ga bort. Etter 11 minutter ble Mantas Petruska spilt fri av Stian Bakken, og Mantas satte 0-1 ned i hjørnet. Et Ranheim lag med god flyt i spillet og posisjonene endte med stopper Kasper Røe inn i mellomrom etter 15 min. Han kombinerte med Stian før han sendte Oskar Andreassen gjennom. Oskar hamret inn 2-0. Ranheim kontrollerte banespillet, men sise 15 min av omgangen mønstret Tydal en liten offensiv og skapte farligheter på dødball. Et solid forsvar ledet av Lenes bakfra holdt unna.

I andreomgang fikk Ranheim skikkelig tak i banespillet og eide ballen store deler av tiden. Gjennom ro i eget pasningsspill og godt press spill, kom Ranheim gang på gang rettvendt i mellomrom. Kun treverk, blokkeringer, keeper og variabel presisjon i avgjørende situasjoner hindret flere Ranheim mål. Defensivt hadde Ranheim full kontroll og slapp knapt Tydal til en sjanse i andre omgang. En god start på høsten.