Sterk borteseier i serieåpning

Ranheim 2 spilte en god bortekamp mot Steinkjer på Guldbergaunet og tok med seg alle 3 poengene hjem til fjæra. (arkivfoto)

Serieåpning i den nordlige delen av Trøndelag byr vanligvis på tøffe dueller og høy temperatur. Denne kampen var intet unntak. Kampen åpnet jevnt med to lag som kjempet om å få kampen inn i sitt spor. Ranheim tilrev seg etterhvert initiativet og rullet opp en rekke etablerte angrep som førte til målsjanser. G. Walker ble satt opp i flere gode posisjoner på sin høyre kant, og fikk tilslutt uttelling i det han dro seg forbi backen og banket 0-1 i korthjørnet.

Sliteseier i andreomgang

Steinkjer flyttet opp presset sitt i andre omgang og skapte en kamp mer preget av dueller og omstillinger, enn perioder av etablert angrep og forsvar. Begge lag skapte farligheter, og gode involveringer av J. Olsen og M. Lenes avverget store Steinkjer sjanser. Steinkjer fikk betalt 15 min før slutt, da A. Granhus utnyttet en overgang og scoret sikkert alene med M.Lenes. Ranheim mobiliserte til sluttspurt og i det 89 minutt tok O. Skarsem ansvar, dro seg inn i feltet med ball og banket ballen inn bak keeper. Dermed ble alle poengene med hjem til Ranheimsfjæra.