TAG Restaurant ny samarbeidspartner

Gledelig å starte 2019 med at TAG Restaurant AS har inngått samarbeidsavtale med Ranheim Fotball

Annonse:

Avtalen befester TAG Restaurant AS som bronsepartner i klubben, og er med på å sørge for at alle Ranheimsvenner blir servert lunsj, middag og drikke i byens triveligste omgivelser i hjertet av Trondheim sentrum.

- Vårt hovedfokus er maten, servicen og atmosfæren. Vi vil at folk skal trives og føle seg hjemme når de besøker oss. Du vil alltid bli servert med et smil, sier eier og restaurantleder André Marius Grøtte.

TAG Restaurant AS åpnet sine lokaler i 2015, og har siden skapt en flott plass til å oppleve en sosial spisestue. Med en kombinasjon av mat, natteliv, gode smaker og en hjemmekoselig atmosfære, er TAG Restaurant stedet å gå. Enten det er å dele en tallerken blant venner, et romantisk måltid med din kjære eller en dans inn i natten, vil det vennlige personalet imøtekomme alle dine behov, slik at du får en opplevelse å huske.

(Saken fortsetter under bildet)

TAG Restaurant

- Dette et naturlig steg for oss. Selv med 3,5 år på baken, er vi fremdeles å anse som en nykommer i restaurantbransjen her i byen. Derfor ønsker vi å vise oss frem på flere arenaer, og til den jevne trønder, sier Grøtte. 

Finn ut mer om TAG Restaurant her

Klubben ser virkelig frem til samarbeidet med TAG Restaurant AS. Og vi håper at dette kan være starten på et lengre og fruktbart samarbeid som begge parter kan være stolte av.

- Vi føler at Ranheim Fotballs verdier, strategi og fremtoning, matcher oss godt. Klubben fremstår som folkelig og ryddig, og kommuniserer dette godt utad. Borte er selvhøytideligheten og «de hvite dukene», men ALLTID med kvalitet som et fundament i alle ledd, avslutter Grøtte. 

Lidenskap, utvikling og fellesskap - Vi realiserer drømmer, Ranheim@TAG

Annonse fra Eliteserien: