Tap i Orkdalen

Ranheim tapte 4-2 borte mot Orkla i en tett og intens juniorkamp som kunne bikket begger veier.

Orkla åpnet best og skapte 3-4 store sjanser uten å få uttelling. Ranheim var spesielt gode kontringspillet i denne kampen, og straffet Orkla etter ca. 15 min da Jørgen Valleraunet banken ballen i mål. Kvarteret senere utfordret Mathias Nielsen 1v1 inn i straffefeltet, ble tatt og Gaute Fløan satte kaldt inn 0-2. Begge lag produsert flere sjanser før hvilen, men Ranheim festet et visst grep om kampen og lagene gikk til pause på 0-2.

Kampbilde fortsatte i andre omgangen. Stor intensitet, to direkte lag som stort sett presset høyt og sjanser skapt i begge ender. Dessverre straffet Orkla Ranheim nådeløst i denne omgangen. Ranheim klarterte et frispark som ble slått rett inn igjen, der stod en Orklaspiller igjen alene og kunne sette inn 1-2. En innlegg gikk så via et Ranheim ben og uheldig inn i eget mål, før Ranheim ga bort ballen på vei fram og blottla seg fullstendig for en kontring og 3-2 var et faktum. 4-2 kom på en kort corner der Orkla fikk vandre alt for langt inn i feltet før noen merket det, og ballen ble banket opp i motsatt kryss.

En intens fotballkamp, om enn lite velspilt, der det å ta vare på sjanser og situasjoner inn motstanders felt, samt å forsvare eget mål mer samlet og iherdig bør stå på læringslista etter kampen.