To rekrutter på lån i Strindheim

To av våre rekruttspillere går på lån i Strindheim i høst, i tråd med vår utviklingsmodell

Annonse:

Mantas Petruska (19) og Robin Hjelseth (19) lånes ut til Strindheim A-lag denne høsten. Disse spillerne har vær en del av Ranheim sin rekruttgruppe i flere år, og tar nå steget ut for å prøve seg i et A-lagsmiljø. 

Dette er i tråd med klubbens profil for utvikling av trønderske spillere og trøndersk fotball. Vårt A-lag består av en stor andel trøndere, rekruttert fra klubbene i Trøndelag, og videreutviklet i Ranheim A-lag for å spille Eliteseriefotball. Disse spillerne har ikke slått gjennom som 16-17 åringer, men tatt en lang og normal vei mot å realisere drømmen om Eliteseriefotball. 

For oss i Ranheim er dette normalen. Spillere utvikler seg som unge seniorer og lovende juniorer i gode trønderske miljø, slik at de en dag kan bli god nok til å spille i Eliteserien. Oppdraget til utviklingsavdelingen vår, med rekruttlaget på det øverste nivået, er nettopp å utvikle spillere til nivåene mellom 4divisjon og Eliteserien. 

Vi ønsker at trøndersk fotball skal bli så god som mulig.

Derfor ønsker vår utviklingsavdeling å utvikle spillere som kan være med å prege Trøndersk fotball, og på sikt være med å prege Eliteserien, eller være med å utvikle den spilleren i Nardo, Byåsen eller Orkla som kan prege Eliteserien. 

Derfor hentet vi Joakim Olufsen, Andres Rye og Magnus Lenes fra Strindheim, mens vi låner ut Robin og Mantas til Strindheim nå. Derfor har vi lånt ut Erik Johnsen til Orkla for andre året på rad. Derfor sendte vi fra oss Mats Van Der Weel og Jarl Magnus Knutsen til Nardo fra Ranheim Rekrutt, samme året som vi hentet Joakim Solem.

Derfor hospiterer vi inn spillere fra andre klubber på både A-lagsnivå, juniornivå og G16 nivå. Derfor henter vi noen spiller til oss i dialog med klubbene, mens andre er vi opptatt av å la være der de er. Derfor har Ranheims gutten Christian Eggen Rismark gått via Nardo og Orkla før han etablerte seg i Eliteserien.

Det er fordi utviklingsansvaret av trøndersk fotball og oppdraget om å realisere drømmer, det er ikke bare Ranheim, eller bare Strindheim, eller bare Tillerbyen sitt, det er felles.

Ranheim TF ønsker Robin og Mantas lykke til i et opprykksjagende Strindheim i høst!

Annonse fra Eliteserien: