Uavgjort mot Mjøndalen

Jakob Tromsdal utlignet Mjøndalens tidlige ledelse og sørget for at Ranheim fremdeles er ubeseiret på hjemmebane.

Annonse:

Det hele startet på verst tenkelige vis for Ranheim i kveldens toppoppgjør på EXTRA Arena. Mjøndalen fikk hjørnespark etter bare et par minutter, og ballen ramlet ned på femmeteren. Ranheim fikk ikke klarert og Boye kunne i stedet hamre ballen bak Barli.

Bortelaget la seg bakpå og tok i mot Ranheim lavt i banen, og satset med det på kontringer. Ranheim kjempet seg nærmere og nærmere til å holde på initiativet i kampen, men de store sjansene til å utligne uteble. 

Omgangs største Ranheimsjanse kom ti minutter før pause da Gjertsen på sedvanlig vis tok ned ballen på venstrekanten og skar innover. Avslutningen mot bakre stolpe gikk halvmeteren til side for mål.

Ranheim gikk ut til andre omgang tydelig bestemte på å få en tidlig utligning. Fem minutter uti omgangen trodde hele EXTRA Arena at Ranheim hadde lyktes. Blakstad slo flott inn til Riksvold som stupheadet ballen mot mål. En fantastisk redning av Mjøndalens keeper, sender ballen ut til Witry som banket til fra 16 meter. Igjen er keeper på stasjonen og får hindret scoring. Returen havner denne gang hos Michael Karlsen som setter ballen i mål, men blir avvinket for offside.

Ranheim var utvilsomt det beste laget i andreomgangen, og hadde flere gode sjanser til å score. Blakstad fikk muligheten fra 14 meter på halv volley, men siktet til Ranheimspillerne var ikke fininnstilt foreløpig.

Etter kvarter før slutt fikk Ranheim den fortjente utligningen. Flotte kombinasjoner på høyrekanten, og Reginiussen fikk slått ballen inn foran mål, hvor Karlsen lar ballen passere til Jakob Tromsdal som kom løpende og fikk satt ballen i mål.

Like etter fikk Gjertsen muligheten til å sende Ranheim i føringen. Reginiussen fikk slått inn til kantspilleren som fikk avsluttet fra straffefeltet, men en Mjøndalenstopper fikk blokkert til corner. 

På tampen fikk Mjøndalen en mann utvist da Sylling Olsen gikk for hardt til i duell med Even Barli, og ble straffet med sitt andre gule kort for dagen. Det var også det siste som skjedde på EXTRA Arena. 

Forsatt andreplass på tabellen, og fremdeles ubeseiret på hjemmebane. 

Annonse fra Obos-ligaen: