Ute av cupen etter tap i Stavanger

Viking tok sin hevn og vant 3-0.

Semifinalen i cupen startet fartsfylt og med muligheter til begge lag. Allerede etter tre spilte minutter var Viking svært nære å ta ledelsen. Et innlegg fra høyre ble såvidt klarert over tverrligger.

Like etter var vi farlige frampå. Erlien gjorde en strålende jobb på vår venstreside, og la lavt mot Bakenga. En Vikingspiller fikk en tå på ballen, og fikk klarert den like utenfor den lengste stolpen.

Så skulle mye uheldig skje på samme tid. Viking bet seg fast, og fikk lagt et innlegg fra sin venstre side. Etter litt kaos endte ballen til slutt hos Thorstvedt, som fikk tåa på den foran Barli. Ballen spratt i mål, og i samme situasjon ble Barli skadet, og måtte erstattes av Magnus Lenes.

Viking fortsatte å føre kampen, med enkelte farlige innslag fra oss. Spesielt Erlien var tidvis farlig frampå på venstrekanten sin. Det var likevel en traurig omgang, og allerede etter en drøy halvtime måtte vår andre spiller kaste inn håndkledet, da Kvande måtte gi seg.

Like før pause glapp det dessverre skikkelig i feltet. Ibrahimaj befant seg mutters alene på et innlegg fra høyre, og stanget ballen kontant forbi Lenes til 2-0.

Mot slutten av omgangen ble hele 8 minutter lagt til på grunn av alle skadene, men ingen av lagene utnyttet tilleggstiden, og omgangen endte 2-0 til hjemmelaget.

Etter drøye åtte minutter av andre omgang ble fjellet som skulle klatres veldig mye høyere. Ibrahimaj kom seg rundt på høyresiden, og la inn. To Vikingspiller gikk i duell med Heggem, som dessverre endte med å være sist på ballen før den spratt i mål.

Vi klarte å komme oss litt høyere i banen etter dette, og utover i omgangen kom vi til en del halvfarlige langskudd. Dessverre klarte vi aldri å true Viking skikkelig, og må derfor nøye oss med å gratulere Viking med cupfinale.