Velkommen, Arnstein Røen!

Forsterker trenerteamet.

Annonse:

(På bildet står en stolt Orkla-trener, Arnstein Røen, og smiler den dagen Sondre Sørløkk signerte for Ranheim)

Vi har gleden av å ønske Arnstein Røen velkommen til Ranheim. Den erfarne orkdalingen har i en årrekke trent Orkla og kommer nå inn som medtrener i Eliteserien. 

- Vi har gjennom høsten identifisert noen områder vi mener er kritisk å forsterke på veien mot å bli enda bedre. Mer kompetanse og ressurser på treningsfeltet, der påvirkning og utvikling skjer, er viktig for oss. Det har vært en lang og grundig prosess, og vi er glade for at vi klarte å lande en avtale med Arnstein Røen, forteller Daglig leder Frank Lidahl.

Han fortsetter:

- Arnstein er ekstremt grundig, lidenskapelig og med et tankegods som samsvarer 100% med det vi ønsker inn. Vi vil ha alle forutsetninger for å legge til rette for enda bedre utvikling av enkeltspillere og lag med Arnstein inn i teamet. 

Arnstein vil ha en delt stilling som trener i Ranheim og som lærer hos Follo Videregående Skole.

Det jobbes også med en avklaring på om Tarjei Smågesjø, som i år har hatt permisjon fra jobben i NFF Trøndelag, kan fortsette i trenerteamet.

- Vårt ønske er at Tarjei skal fortsette i sin rolle hos oss. Vi har en konstruktiv dialog med NFF Trøndelag rundt denne muligheten. Til det beste for trøndersk fotball ser vi på en modell der han i tillegg til å jobbe hos NFF Trøndelag kan være en del av vårt trenerteam og fortsette den fantastiske jobben han har begynt på med å utvikle trønderske toppspillere. Vi tror på en snarlig avklaring, sier Lidahl.


Annonse fra Eliteserien: