Veterantreff med fotballprat

Svein Maalen og Kristoffer Løkberg gjestet onsdagstreffet.

Annonse:

Hver onsdag treffes ei god gruppe venner av klubben for kaffe, vafler og sosial hygge mellom 11-13. Per Nyqvist og Asbjørn Olsson er på plass fra tidlig morgen og konkurrerer om å lage den beste vaffelrøra. Alle er velkommen hit og ta del i det som er et viktig kulturbyggende tiltak.

På onsdagens treff var Svein Maalen og Kristoffer Løkberg på plass for å fortelle litt om status etter en drøy måned på treningsfeltet. Maalen oppsummerte spillertroppen og viste videobilder fra RBK-kampen, de gode bildene som viste hvordan vi ønsker å se ut så ofte som mulig.

- Vi er veldig godt fornøyd med oppkjøringen til nå. Det er ei sulten spillergruppe der vi også ser tydelig at mange har tatt store steg fra i fjor, sa Maalen.

Kristoffer Løkberg underbygget dette med å skryte av kvaliteten på eksisterende og nye spillere.

- Vi blir et bedre lag enn i fjor. De nye har imponert meg og alle som var her i fjor blir bedre i år. det kommer til å bli gøy å se Ranheim i år, lover Løkberg. Som også har en klar ambisjon om å sette sitt personlige preg på årets lag.

- I fjor fikk jeg klubbens gjeveste pris på årtesfesten, Patriot-prisen fra de frivillige rundt klubben. I år går jeg for den nest gjeveste prisen - Årets spiller, smilte Løkberg. 

Ansvarlig for salg av sesongkort og billetter, Fredrik Eriksen, bandt det hele sammen og opplevde kø i kassa for kjøp av sesongkort i etterkant av seansen. Sesongkort er det sterkeste signalet på at du tror på Ranheim - sesongkort kan bestilles hos fredrik@ranheimfotball.no eller kjøpes direkte på nett.

Annonse fra Eliteserien: