Vi gir oss aldri!

Reginiussen ble helt på overtid mot Bodø/Glimt.

Sjelden har vel slagordet "Vi gir oss aldri" passet bedre. Glimt tok ledelsen tre ganger men Ranheim slo tilbake like mange ganger.

Ranheim kom godt i gang, og kom seg til et par farligheter i starten av kampen. Allikevel var det Glimt som kunne juble først. En gulkledd kom seg fri på høyrekanten og fikk slått ut i feltet. Der kunne de banke inn 1-0 til serielederen.

Ranheim ga seg ikke og fortsatte i samme spor som før scoringen. Det skulle belønne seg da Gjertsen kjørte samme oppskrift som hjemmelaget og slo ballen ut til Mads Reginiussen som satte inn utligningen.

Lagene gikk til pause på 1-1.

Ranheim ble trykket godt tilbake i andre omgang, men var selv farlige de gangene de var på besøk i vertenes sekstenmeter.

Magnus Blakstad testet skuddfoten fra distanse, og skuddet gikk i kryssfestet. På returen fulgte Sondre Sørløkk opp og satte ballen i mål, men ble annullert for offside.

Det siste kvarteret skulle deg eksplodere på Aspmyra. Innbytter Trond Olsen løp igjennom Ranheims forsvar og banken ballen forbi Even Barli.

Tre minutter senere slo Jakob Tromsdal en flott bakromspasning til Gjertsen som kom alene med keeper. Han slo ballen forbi, men ble felt. Hele stadion gjorde seg klar til straffe, men i stedet signaliserte dommer for fordel Ranheim da ballen havnet i beina til Mats Lillebo som enkelt kunne sette inn 2-2.

Like før ordinær tid skulle Glimt få jubel igjen. Et godt innlegg slås over Ranheimforsvaret og der fløy Osvold i lufta mellom stopper og back og stanget inn 3-2.

Ranheim nekter å tape fotballkamper og det er ikke slutt for den feite dama synger også videre. Kaptein Eggen Rismark slår en flott pasning inn i feltet. Der ruver Reginiussen høyest av alle og stanget inn utligningen.

Like etter blåste dommer Tennøy av kampen. En flott fotballkamp i herlig julivær.