Sesongkort 2018

Fast plass i Eliteserien 2018? (Foto: Jørn Engberg)

Annonse:

Trønderske talenter. Trønderske toppfotballspillere. Trønderske drømmer.

I 2018 skal Ranheim spille i Eliteserien, og nettopp du kan få deg fast plass på EXTRA Arena. Ved kjøp av sesongkort får du fast plass på hovedtribunen, som blir ditt eget nummererte sete. I salg nå er feltene AC, BB, CB og DC. I periodene fremover vil det etterhvert åpnes muligheter på de andre feltene på stadion, etter at merkingen av stolene er ferdig.


Hva får du?

Kjøper du sesongkort på feltene nevnt ovenfor vil du få garantert sitteplass på Ranheims ordinære hjemmekamper i 2018, som blant annet inkluderer hjemmekamper mot Rosenborg, Brann, Molde, Sarpsborg 08, Kristiansund og Vålerenga. 

Med sesongkort får du en forkjøpsrett til alle hjemmekamper i cupen, og rett til kjøp av ditt sete. Om Ranheim skulle spille seg fram til en cupfinale, vil du som sesongkorthaver få førsterett på billett. 

Slik kjøper du sesongkort

DU kan få være med på et trøndersk eventyr i hele 2018, hvor Ranheim vil videreføre sitt verdigrunnlag av trønderske toppspillere og realiseringen av trønderske drømmer. For det er i Ranheim du får se Aslak Fonn Witry fra Strindheim, Daniel Kvande fra Byåsen, Mats Lillebo fra Stjørdal, Andreas Rye fra Charlottenlund og toppspillere med utviklingsløp i Verdal, Nardo, Orkla og en rekke andre trønderske klubber.

Ditt sesongkort

Sesongkortene kan fåes som et fysisk kort, eller på smarttelefon i Wallet. På det fysiske sesongkortet vil det være din QR-kode på. I Wallet vil sesongkortet ligge inne på din bruker, her også med din QR-kode. Mer informasjon om sesongkort på smarttelefon vil vi komme tilbake til.

Slik kjøper du sesongkort

Se pris og kjøp ditt sesongkort under eller klikk deg inn her. Spørsmål rettes til billettansvarlig

Annonse fra Eliteserien: