Bli samarbeidspartner

På ei løkke eller en kunstgressbane i Trøndelag finner du guttungen som drømmer om en dag å kunne spille toppfotball.

Annonse:

Det finnes mange unge spillere som har denne drømmen. Det finnes mange unge spillere som er villige til å legge ned utallige timer med trening og aktivitet for å bli god nok til å konkurrere mot de beste landet.

Det finnes kun ett Ranheim Toppfotball. Som har som oppdrag å realisere drømmen om toppfotball for unge trønderske spillere.

Vi er utfordreren som som er entusiastiske, offensive og modige. Vi mener suksess starter med kultur. Vi er opptatt av verdier og etterlevelse av disse i alle sammenhenger på veien mot en sterk kultur. Det er vi som lar unge trønderske fotballspillere få realisere drømmen om toppfotball - vi er en drømmerealisator. Det er vi som legger til rette for utvikling av mennesker, toppfotball hånd i hånd med utdanning, jobb og sosialt engasjement.

Vi skal gi de som har et potensiale til å lykkes sjansen. Vi skal foredle og utvikle. Og vi skal juble sammen om spilleren blir god nok til å flytte videre til en større klubb.

Ranheim Toppfotball ønsker deg og din bedrift med på laget - sammen skal vi vi gjøre ditt sponsorat verdifullt!

Hva er viktig for deg?

- Synlighet
- Opplevelser
- Nettverk
- Samfunnsengasjement

Vi skreddersyr din avtale for å skape de verdiene din bedrift er opptatt av. Et aktivt og engasjerende partnerskap som vil gjøre dere stolte over å spille på lag med Ranheim Toppfotball!

Er du nysgjerrig?

Ta kontakt med for en uforpliktende samtale.

Frank Lidahl
Daglig leder
Ranheim Toppfotball
Tlf 99 01 49 48
frank@ranheimfotball.no 

Annonse fra Eliteserien: