Thon Hotel Prinsen forsterker Ranheim!

Rune Sagen og hans lag kommer inn med masse energi, entusiasme og kunnskap.

Annonse:

Rune Sagen (i midten) og Thon Hotel Prinsen forsterker Ranheim.

Thon Hotel Prinsen har valgt å inngå en samarbeidsavtale med Ranheim Fotball og blir en ny viktig forsterkning. Direktør ved Thon Hotel Prinsen, Rune Sagen, gleder seg over å komme inn i en klubb han har tro på.

 - Jeg er fotballinteressert selv og et Ranheim som er gode på å løfte frem unge trøndere har jeg tro på og har lyst til å være en del av. Gjennom dette sponsoratet har jeg også tro på at enda flere som er glade i Ranheim kan få et tettere forhold til Thon Hotel Prinsen, sier Sagen.

 Frank Lidahl følger opp og ønsker Thon Hotel Prinsen velkommen inn på laget.

 - Rune har så masse energi og entusiasme, som klubb har vi alt å lære av hvordan Rune og hans lag har bygd Thon Hotel Prinsen til en suksess. Gjennom dette partnerskapet er målet vårt også at andre sponsorer vil benytte Thon Hotel Prinsen i større grad til kurs/konferanser, events og som preferert hotell når man har gjester. Samt at medlemmer og supportere vil benytte hotellet til selskap, konfirmasjoner osv, sier Lidahl.

 Det beste du kan gjøre er å være an aktiv ambassadør for Thon Hotel Prinsen i hverdagen og anbefale de du møter å ta kontakt for en befaring for selskap eller rett og slett booking av hotellrom.

Ranheim Fotball vil i november også ha sin nye årlige klubbgalla for sponsorer, supportere, frivillige, spillere og ledere på Thon Hotel Prinsen.

Ranheim Fotball anbefaler Thon Hotel Prinsen - bli kjent med hotellet og kontaktinformasjon her.

Annonse fra Eliteserien: