Vy Buss AS

Det naturlige førstevalget på transport, uansett hvor og når!

Om Vy Buss AS

Med 3000 busser og 7000 medarbeidere er Vy Norges største busselskap. Historien går helt tilbake til starten av Selburuta i 1925 og den første bussruta på Møre i 1908.

Vy har rute- og skolekjøring i store deler av Trøndelag på oppdrag for AtB, blant annet flere av bybussene i Trondheim. Vy har også Trøndelags største turbilvirksomhet.

Ditt møte med Vy skal være en positiv opplevelse, både før, under og etter reisen. Vy skal alltid være blant de beste på trafikksikkerhet, brukervennlighet og miljø, og er ISO-sertifisert innen områdene miljø, kvalitet og trafikksikkerhet.

Hos Vy møter du dyktige, imøtekommende og hjelpsomme medarbeidere med et ønske om å innfri dine ønsker om en effektiv og god reise.

Vy.no

Hvorfor vi er partner i Ranheim Fotball

Lokal tilstedeværelse og tilknytning er viktig for oss. Ranheims engasjement og betydning i lokalsamfunnet er noe vi verdsetter, og ønsker å være en del av.

Ranheim har en sjel og en glød for det de driver med, uavhengig av hvem i organisasjonen du møter, og de tar svært godt vare på sine samarbeidspartnere.

FAKTA