Årets første seier!

Da er det klart, vår første seier kom mot Byåsen med 5-1.

Ranheim kunne ikke fått noe bedre start på kampen. Etter kun 55 sekunder satt kveldens første scoring bak Daniel Hagen. Michael Karlsen gjør en god jobb med å vinne igjen ballen høyt i banen og sender gjennom Reginiussen som pirker ballen forbi keeper.

Like etter kunne det stått 2-0, da Torgil Gjertsen skar innover fra sin venstrekant og hamret ballen i kryssfestet.

Gjertsen skulle allikevel få målet sitt. En strøken bakromspasning fra Øyvind Storflor fant Gjertsen på løp igjennom, og avslutningen fra Melhusbyggen fant nettmaskene. 2-0.

I pausen gjorde Ranheim fire bytter; ut med Lenes, Tromsdal, Eek og Eggen Rismark. Inn kom Hovdevik, Erlien, Kvande og Fiske.

Torgil Gjertsen gjorde en meget god kamp i dag og kom gang på gang gjennom på kant. Etter 52 minutter var han frempå igjen og inne i boksen ble han lagt i bakken. Dommer pekte på straffemerket. Gjertsen tok straffen selv og satte inn 3-0.

Drøye ti minutter senere fikk Byåsen sin utligning, da Halgunset var alene med keeper. Første avslutning ble blokkert, men Halgunset var selv fremme på returen og satte inn 3-1.

Etter 71 minutter økte Ranheim ledelsen nok en gang, og igjen på straffespark. Igjen var det Torgil Gjertsen som satte på turboen og ble hindret av et Byåsen-bein inne i boksen. Høyreback Aslak Witry fikk æren av å sette inn 4-1 fra straffemerket.

Kveldens siste scoring kom i det 82. minutt etter flott angrepsspill av Ranheim. Oskar Andreassen spilte gjennom Gjertsen som fikk slått ballen forbi den utrusende keeperen, og på bakre stolpe dukket innbytter Andreas Rye opp og fikk verdens enkleste oppgave med å sette ballen inn i det tomme buret.

Målsjanser: 12-2.