Eliteserien Fantasy: Ranheim 2019

Eliteserien Fantasy er lansert, og vi har etter beste evne analysert hvilke Ranheimspillere du bør ha med.

Annonse:

Forrige sesong overrasket Ranheim-spillerne ikke bare eksperter, men også Fantasyeksperter! Mange mente at det ikke var et lag å hente spillere fra, med mindre de skulle settes på benken. Den pipen fikk fort en annen lyd. I år som i fjor har vi sett nærmere på hvem som kan være aktuell for ditt lag!

Even Barli

Det ble ikke mange rene bur i fjor, men Even Barli er en av de keeperne som leverer flest redninger i Eliteserien. Det gjør at han får ekstrapoeng ved tre eller seks redninger. Blir ikke han fast inventar i din 11'er er han god å ha på benken.

Erik Tønne

Erik Tønne ble ifjor en kjempehit for fantasyspillere når venstrekanten ble satt som back på spillet. Når Ranheim holdt nullen fikk han gode poengscorer for rent bur, men han sanket også målpoeng jevnt og trutt. Totalt ble det 124 poeng på trønderen i fjor, og dermed har prisen steget til 6.5. Fortsatt er han et sikkert kort. Verdt å merke seg i år er at Tønne er midtbanespiller på spillet.

Mads Reginiussen

Captain Fantastic og Eliteseriens mestscorende midtbanespiller! Leverte til 20 i stil i fjor, og sanket totalt 120 poeng, bare fire bak Tønne. Er alltid i boks for å sette ballen i mål etter utallige overhopp fra lagkameratene. Har steget til 7.5 i år, men prisen er ikke skremmende for en spiller som scorer mer enn alle andre i sin posisjon!

Er alltid sen i boks for å sette ballen i mål etter utallige overhopp fra lagkameratene.

— Om Mads Reginiussen
Daniel Kvande

Ble velkjent i fjor for sine 50-meterspasninger til Erik Tønne som gjorde han til et assistsanker, som er sjeldet for en midtstopper. Kan finne på å score fra distanse og/eller corner. Er en joker å bringe inn!

Jokerne

Michael Karlsen er fus på straffespark, og var i fjor sikrere enn banken. Karlsen blir stadig en voksnere fotballspiller, og kan ta nye steg i år. En som kan ta det siste steget og få sitt gjennombrudd er Ola Solbakken. Skader hindret han i å etablere seg i fjor, men med en god vinter kan han virkelig bli en å se opp for både for Ranheim og Fantasy. Hans gymkamerat Joachim Olufsen og Sondre Sørløkk er andre kandidater å se opp for når sesongen drar seg til.

Sett opp ditt fantasylag her!

Annonse fra Eliteserien: