Fakta fra årets 4.divisjon

Slik som tabellen ser ut nå, har samtlige lag spilt 21 kamper i årets fjerdedivisjon.

Annonse:

Av disse har Ranheim 2 vunnet 18 og spilt tre uavgjort, og er ubeseiret i hele 2018. Laget står med en målforskjell på 81, scoret 96 mål og sluppet inn 14. Av disse 95, er 89 spillemål og 6 fra straffemerket.

Det opprykksklare laget står så langt med 57 poeng, før siste kamp. Dette betyr at Ranheim-laget har scoret 4,36 mål per kamp, noe som er imponerende.

Sesongens kamper har vært veldig forskjellige, fra ytterpunktene 0-0 mot Byåsen 2, 1-1 mot Namsos borte og 2-2 mot Trygg/Lade borte til overlegne seirer som 11-0 mot Vestbyen hjemme, 8-0 mot Vestbyen hjemme, 9-0 mot Vuku hjemme og 9-1 mot Vuku borte. De unge Ranheim-guttene har også vunnet overlegent mot lag som Ørland og Sverresborg.

Det som har gått igjen for dette Ranheim-laget er at gjennom både tøffe og mer enkle perioder har de tatt jevnlig med poeng. Ungguttene hadde blant annet bortekamper mot Rørvik, Namsos, Sverresborg og Trygg/Lade i en periode på seks kamper, og hjemmekampen mot Byåsen 2 kom midt i. I løpet av disse kampene sto reservelaget igjen med 13 av 18 mulige poeng, noe som er meget bra.

Det som gjør Ranheim 2 til et litt spesielt lag, er at laget stadig blir supplert av Eliteseriespillere, og med faste inventarer fra rekruttstallen. 

Til sammen har 35 spillere vært innom og bidratt for seriemesterne. Av disse 35 er 14 A-lagspillere, og 21 fra rekruttstallen. De A-lagsspillerne som har spilt mest for andrelaget er, Magnus Rønnekleiv Lenes. Reservekeeperen har fått hele 15 kamper for Ranheim 2, og holdt nullen i sju av disse.

Sivert Solli har spilt 16 kamper, og fått lirket inn 13 mål for reservelaget. I tillegg til dette har både Ola Solbakken og Sondre Sørløkk spilt 10 kamper hvert, og puttet 10 mål hver. Begge viktige bidragsytere for at Ranheim 2 tar turen opp til nivå 4 i norsk fotball.

Av rekruttspillerne er det 21 spillere som har vært innom og spilt, og de som har spilt mest er Sander Saugestad og Henrik Blomseth med 19 kamper, der begge har fått inn 2 mål og 2 gule kort hver. Av rekruttene har Johann Kosberg notert seg som toppscorer for Ranheim 2, med 17 mål.

Alt i alt en, ut ifra målsetningene, en god sesong for reservene til Ranheim som ennå har en kamp igjen å spille før neste års tredjedivisjon sparkes i gang.

Fakta

  • Poeng: 57

  • Mål scoret: 96

  • Snitt per kamp: 4,36

  • Antall A-lagspillere spilt: 14

  • Antall rekruttspillere spilt: 21

  • Flest kamper: Sander Saugestad og Henrik Blomseth

  • Toppscorer: Johann Kosberg

Annonse fra Eliteserien: