Fantastisk førsteomgang sørget for avansement

Melhus - Ranheim 1-5 (0-4)

Ranheim gjorde slik som mot Tiller i 1 runde, og byttet ut hele ni spillere fra de 11 som startet mot Moss på lørdag, i dagens 2 runde kamp i cupen borte mot Melhus.

Ranheim gikk ut i hundre, og skapte press på Melhus fra start. Da det var spilt et drøyt kvarter, kom Solli seg fri på høyrekanten, og fikk slått en perfelt pasning inn i feltet, Mogensen var akkurat for sein, men på bakerste hadde Tørset Johnsen fulgt opp overgangen, og kunne sette inn 0-1 for Ranheim.

At Ranheim scoret først, betydde at Melhus måtte fram å jakte scoring, og, bare tre minutter senere var hjemmelaget veldig nære å utligne, men i stedet gikk omtrent Ranheim rett i angrep, Mogensen satte Solli på løp, og fikk ballen tilbake inne i boksen, og kunne sette inn sitt første tellende mål i Ranheim drakten, og 0-2 etter drøye 20 minutter. Begge målene etter perfekt kombinasjonsspill.

Ranheim fortsatte å spille festfotball, og da det var spilt 36 min, snappet Solli opp et innlegg fra venstre, og skøyt fra 18 meter, et skudd som gikk i mål. Solli med to målgivende og ei scoring før pause, På overtid i første omgang kom Solli alene med keeper, som i første omgang, men Mogensen var på returen og kunne sette inn 0-4 før dommeren blåste for pause, I en omgang Ranheim var best i alle spillets faser.

Da det var spilt et drøyt kvarter av andre omgang, utnyttet Mogensen en feil i hjemmelagets forsvar, ballen gikk til Wenaas som kunne sette inn 0-5 etter å ha rundet keeper.

Åtte minutter før fulltid skulle Melhus få målet sitt, etter to skudd i tverrliggeren i løpet av kampen, og sjansene de hadde var det alt i alt fortjent. Målet var av det vakre slaget, skuddet fra god avstand, sneik seg i lengste kryss for Frenderup.

Laget: Frenderup, Qvigstad, Skuseth (Amble Haugen 45.min), Tromsdal (Hegle 65 min), Gangstad, Tørset Johnsen, Kolstad, Prestmo (Gaustad 65 min), Solli(Emilsen 85.min), Mogensen (Hou 85min), Wenaas.