Før Brann: Slik gikk det i fjor

Vi måtte gå målløse av banen i begge fjorårets møter med søndagens motstander Brann.

Fjorårets planlagte serieåpning mot Brann hjemme på Extra Arena ble som de fleste sikkert husker utsatt og spilt onsdag 25.april - en drøy måned etter at kampen opprinnelig skulle vært spilt.

Brann leverte en meget sterk vårsesong i fjor og ledet også Eliteserien lenge før de til slutt endte opp med bronsemedaljer, bak Rosenborg og Molde.

Dobbel fra Lie Skålevik

Sesongens første møte på Ranheim endte med 2-0 seier til gjestene fra Bergen, mens høstens oppgjør mellom lagene endte med 1-0 til Brann i Bergen i kampen som ble spilt på septembers andre dag i fjor.

I våroppgjøret på Ranheim var det nåværende Sarpsborg 08-spiller Steffen Lie Skålevik som var forskjellen på lagene med ett mål i hver omgang. Kampen på Ranheim ble sett av 2655 tilskuere mot dem som på det tidspunktet var serielederen i Eliteserien.

Innbytter avgjorde

Høstens oppgjør mellom Brann og Ranheim forrige sesong ble avgjort av innbytter Peter Orry Larsen like før timen var spilt. Michael Karlsen måtte som kanskje mange husker forlate banen med skade tidlig i det oppgjøret.

Kampen på Brann Stadion i fjor ble sett av 9764 tilskuere.

Tidligere Ranheim-spiller Christian Eggen Rismark ble sittende på Brann-benken gjennom hele den kampen. I år har Eggen Rismark som kjent fått selskap av en annen gammel kjenning, nemlig Kristoffer Løkberg i Brann-garderoben.

Får vi se de to tidligere Ranheim-spillerne på motsatt banehalvdel fra start av på søndag?

Har du tenkt deg til Bergen? Her får du kjøpt billett til kampen.