G19 videre til 3.runde i NM

Tillerbyen ble slått 2-7 på bortebane og Ranheim G19 tok seg med det inn til topp 32 i landet og 3 runde i NM

Ranheim åpnet best, men Tillerbyen tok ledelsen 1-0. Ranheim førte kampen i hele førsteomgang uten å få omsatt sjanene til scoring. Tillerbyen fikk en spiller utvist rett før pause, men gikk til pause med en 1-0 ledelse.

Andre omgang fortsatte som den andre slapp, og det tok ikke lang tid før Oliver Kålvik ble felt innenfor straffefeltet. Mattias Nielsen satte iskaldt inn 1-1. Like etter spilte Oskar Andreasen gjennom Isak Eliassen som satte inn 1-2. Få minutter senere banket Isak ballen opp i krysset, før Henrik Blomseth stanget inn 1-4 på en corner. Tillerbyen reduserte på et godt plassert frispark, før Raneheim punkterte kampen. Først ved Birger Morud, så Eirik Brennhaugen, og tilslutt ved Konrad Hansen.

Forøvrig endte Ranheim Rekrutts to foregående seriekamper med 11-0 mot Vestbyen for Ranheim 2 på Tirsdag og 0-6 sier over Stjørdal/Blink i G19 0divisjon sist Fredag. Det scores mål for tiden.

Mål 2-7 (1-0 til pause)
Sjanser 7-36 (4-15 til pause)