God kamp for G19

Ranheim G19 tok tilbake tabelltoppen i 0div, og fikk virkelig øvd angrepspill hjemme mot Verdal

Annonse:

Dagen etter nasjonaldagen var det nok en gang duket for fotball. Ranheim G19 tok i mot Verdal under strålende forhold på Extra arena. 

Ranheim kom best i gang mot et Verdal lag som hadde bestemt seg for å ligge så kompakte som de bare kunne. Godt kombinasjonsspill, tålmodige bearbeiding og gode bevegelser inn bak sørget for flere store Ranheim sjanser som dessverre ikke ville inn i mål. Da skjedde det som det ofte skjer i fotball, Verdal kontret på et litt sovende Ranheim, fikk straffe, og 0-1. Ranheimmaskineriet fortsatte å dundre på, og det tok ikke lang tid før Ove Bugten fant Sondre Haugen i bakrom og 1-1. 2 minutter før pause var Verdal på sin andre visitt inne på Ranheims halvdel. En Verdalspiller dro av en mann og klinket til fra 30m, drømmetreff og 1-2. 

Ranheim bestemte seg for å bare gå ut å fortsette det gode spillet i 2omg, vel vitende om at dette fort kunne  snu. 2 omgang var 5 minutter gammel da Robin Hegglund spilte Sondre gjennom. Sondre ble felt inne i 16meteren, og Kasper Røe var iskald fra straffemerket til 2-2.  Ranheim styrte alt som skjedde i andre omgang, mens Verdal ble mest opptatt av å sparke bort ball, lage frispark og stykke opp spillet, de skulle ha med seg poeng. Etter halvspilt omgang rullet Ranheim opp et mønsterangrep. Kasper spilt fri som venstre stopper, fant Hegglund i mellomrom, som slapp Mantas perfekt gjennom bak Verdals høyreback. Hardt og flatt innlegg ble banket opp i taket av Mikkel Aasbø til 3-2. Like før slutt tok Sondre Haugen sitt andre gule da han stoppet en kontring, og måtte forlate banen. Ranheim kontrollerte kampen ut, og kunne scoret mer, men Verdals keeper hadde bestemt seg for at mer skulle det ikke bli i dag. En velspilt kamp for Ranheim der man kunne se igjen mye av det som trenes på i hverdagen. 

Sjanser 17-2 
Mål 3-2 

Ranheims lag 
Peder Veiseth (Robin Hjelseth 45) 
Andreas Skille (Gaute Fløan 70) - Birk Hegstad (c) - Gaute Fløan (Kasper Røe 45) - Simen Fjeld
Victor Wisløff - Ove Bugten - Robin Hegglund (Martin Rudolfsen 80) 
Mikkel Aasbø (Sondre Haugen 85) - Sondre Haugen ( Ivan Øien 65) - Mantas Petruska 


Neste kamp spilles borte mot Kattem for Ranheim 2 på Mandag kl. 1930

Annonse fra Eliteserien: