God sesongåpning for Junior Elite!

Ranheim Junior Elite vinner 5-2 hjemme mot Tillerbyen og inntar tabelltopp i G19 0div. Solid fotball slik Ranheim skal framståi fjæra i dag!

Tredje seriekamp i G19 0div ble i dag spilt på Extra Arena, og våre unge lovende tok kommando fra start.
I de to første kampene før påske ble Orkla slått hjemme, før vi tok med oss 1poeng fra Nissekollen.

Ranheim gikk hardt ut av startblokkene mot Tillerbyen og allerede etter 4min dro Oskar Andreassen seg forbi backen sin og serverte Petter Engan 45grader til 1-0. 8 minutter senere var det Mantas Petruska sin tur til å kjøre karusell på sin side, og Sondre Haugen banket inn 2-0 på første stolpe. Ranheim fortsatte å rulle opp angrep etter angrep. Kontroll i frispilling med gode oppsill, indreløpere på vei gjennom, backer dundrende opp langs linja og en angrepstrio som angrep alle ledige rom. 3-0 kom etter 12 min når Gaute Fløan fikk gå opp helt alene på bakre stolpe på corner. Et Oskar frispark ble satt i eget nett til 4-0 etter 33min.
Tillerbyen våknet utover i omgangen og kontret inn 4-1 etter 43, før Gaute Fløan satte inn sitt andre på straffespark til 5-1 like før pause.  12-2 i sjanser til pause.

Etter pause kom Tillerbyen ut som et helt annet lag, samtidig som Ranheim dessverre tok foten litt av gassen. Høyt press og høyt tempo i 1omg kostet krefter. Andreomgang bølget fram og tilbake og ble hverken like velspilt eller sjanserik, men mange bytter ble gjort hos begge lag så mange lovende spillere fikk verdifulle minutter. På overtid kontret Tillerbyen inn 5-2 etter å ha vært farlig frampå ved et par anledninger i 2omg, da stoppet av en bunnsolid Robin Hjelseth.
En god kamp, og en særdelse god 1omg å bygge videre på.