Høydepunkter: Karlsen matchvinner

Ranheim seiret for første gang mot Strømsgodset. Sjekk høydepunktene fra kampen (Foto: Jørn Engberg)

Etter kun 10 minutters spill kom seiersmålet, Reginiussen la inn fra venstre, og Michael Karlsen ga oss ledelsen med en flott styring med foten.

Se alle høydepunktene neders i saken

Minuttet før burde han kanskje ha fått godkjent en scoring. Han headet ballen i mål, men det er vinket for offside, til Karlsens, Ranheim og publikums store fortvilelse.

Etter ca. 15-20 minutters spill kom Strømsgodset mer med. Men maktet aldri å få ballen i nota, selv om det var nære et par ganger i førsteomgang.

Nå kan du få meg deg resten av kampene på EXTRA Arena til over halv pris. Kjøp plass til resten av kampene og ha plass til Ranheim tar i mot RBK 4.juli, Brann og Molde etter sommerferien. Kjøp her nå.