Knepent tap mot FH

Misset straffespark - tapte 2-1.

Det endte med knepent tap 2-1 mot islandske FH på Marbella. Islendingene tok ledelsen etter 38 minutter. For første gang i kampen kom de seg gjennom til en farlighet, utnyttet rom på vår venstre side og fikke legge ballen ut  feltet. Den pasningen ble omsatt i sikker scoring bak en sjanseløs Even Barli.

Kort tid etter ble det 2-0, som da altså ble pauseresultatet.

I andre omgang startet opphentingen. Men det skulle ikke bli flere mål enn det ene, satt inn av innbytter Andreas Helmersen. Mads Reginiussen fikk muligheten fra 11 meter, men straffesparket gikk ikke i mål.

Dermed ble det tap 2-1 mot islendingene. Våre gutter returnerer til Norge onsdag kveld og siste kamp før seriestarten spilles søndag. Da møter vi Kristiansund borte i generalprøve kl 1600.

Even Barli - Aslak Fonn Witry, Daniel Kvande, Christian Eggen Rismark, Aleksander Foosnæs - Kristoffer Løkberg, Eirik Valla Dønnem, Mads ReginiussenØyvind Storflor, Michael Karlsen, Erik Tønne