Maalen: Veldig god læring

Slik oppsummerer Ranheim-trener Svein Maalen søndagens to treningskamper. Samtidig kommer han med en beroligende beskjed om Magnus Blakstads skade.

Annonse:

Ranheim-trener Svein Maalen var veldig godt fornøyd gjennomføringen av begge søndagens treningskamper.

- Vi får gjennomført ei veldig god arbeidsøkt med begge lagene. Begge kampene ble veldig god læring for oss og vi bruker de riktig. Vi stiller opp her og gjør det på en ordentlig måte, og det er jeg godt fornøyd med, oppsummerer Maalen.

- Gjør det bra i alle spillets faser

Først ut var oppgjøret mot Stjørdals-Blink. En kamp vi vant 4-0 og som var avgjort allerede før pause. 

- Jeg synes hele kampen er veldig god og vi får mange bilder på det vi har jobbet hardt med. Høyt press, skikkelighet og gjør det ordentlig bra i alle spillets faser, sier han videre.

- Bruker kampen godt

Minutter senere var det Kolstad som fikk kjenne på spillesugne og lekne Ranheim-spillere. Til slutt endte det med 6-1 seier over laget fra Kvitbyen. 

-  Inntrykket er litt det samme mot Kolstad også. Der er vi mindre vant til hverandre, mindre relasjoner på plass, men vi bruker kampen godt og er effektive. Vi skaper mange sjanser og scorer veldig mange mål, sier en fornøyd Maalen. 

Beroligende rundt Blakstad

Magnus Blakstad var tilbake på fotballbanen i kampsammenheng for første gang siden september 2017 og scoret også kampens første mål i storseieren, men det var nok mange som fikk hjertet i halsen da midtbanespilleren måtte forlate banen med skade allerede før pause. 

Trener Maalen kan heldigvis berolige alle om at det ikke er snakk om noe alvorlig og at han snart er tilbake på banen igjen. 

- Magnus måtte ut rett før pause. Han skulle ut til pause likevel, men fikk seg en liten overtråkk bare, beroliger Ranheims trener. 


Annonse fra Eliteserien: