Mannen som sikret opprykk forlenger

Tidligere i år signerte Michael Karlsen en ettårskontrakt med Ranheim.

Michael Karlsen er mannen bak scoringen mot Sogndal, og scoret på det avgjørende straffesparket i samme kamp. Med de scoringene sikret han opprykket til Eliteserien 2. desember 2017! I 2018 vil Karlsen også spille i Ranheim, når han nå signerte en avtale som strekker seg ut 2018-sesongen. 

Annonse:
Mikke har flere sesonger bak seg, i tillegg til spill i Rosenborg, Hødd, Brattvåg og Tillerbyen. Karlsen har meritter å vise til, etter å ha spilt nok NM-kamper for Hødd i 2012 ble han cupmester, og nok kamper for Rosenborg i 2009 til å få seriegull. Han har over flere perioder vært i Ranheim, og dukket opp i fjorvinter på prøvespill. Han imponerte nok til å få en ettårskontrakt, og betalte tilbake tilliten med å være med på å skyte Ranheim til Eliteserien. 

Storvokst spiss

Med sine 195 centimeter på strømpelesten er Karlsen er storvokst spiss, som ikke er redd for en nærkamp med midtstopperne feilvendt. Karlsen, som fyller 28 år senere i år, scoret i fjor 11 mål i serie-og kvalifikasjonsspill og ble delt toppscorer i klubben (sammen med Mads Reginiussen). Karlsen har tidligere tre kamper i Eliteserien, og vil forbedre denne statistikken i år, og forhåpentligvis score sine første Eliteseriemål for Ranheim. 

Annonse fra Obos-ligaen: