Neste motstander: Kongsvinger

Møter fjorårets cupfinalist lørdag kl 15:00

Annonse:

Lørdag kl 15:00 møter Ranheim Kongsvinger borte på Gjemselund til TV-sendt oppgjør. 

Det er blitt spilt åtte seriekamper mellom lagene tidligere. Ranheim har gått seirende ut av fire av disse, mens Kongsvinger har vunnet to og like mange har endt uavgjort.

På Gjemselund har det vært spilt jevne kamper mellom lagene. Ranheim møtte Kongsvinger her for første gang i 2011. Kampen, som ble vist på NRK1, endte 3-3 etter at Kongsvinger hadde ledet tre ganger. En sen utligning ved Jo Sondre Aas sørget for at lagene måtte dele poengene. 

Uavjort ble det også i neste oppgjør på Gjemeslund året etter. Daniel Krogstad og Michael Karlsen scoret målene for Ranheim i oppgjøret som til slutt endte 2-2. 

I 2013 ble det endelig delt ut en tre poenger mellom lagene på denne banen, og det var Ranheim som tok med seg poengene hjem. Magnus Blakstad og Jo Sondre Aas sørget for at trønderne vant sin, til nå eneste, kamp på Gjemselund. 

I fjor var Kongsvinger nyopprykket fra 2. divisjon, men for en comeback-sesong det ble for rødtrøyene. Cupfinale mot Rosenborg og kvalifisering i serien endte de opp med til slutt, og kampen på Gjemselund endte med en 1-0-seier til hjemmelaget. Scoringen var ved Adem Guven, som også er lagets toppscorer så langt i år med sine to seriemål.

Forza Ranheim møtes på O'Learys i Trondheim for å heie frem sine gutter fra TV-skjermen. Ta gjerne turen innom for en fotballprat og god fotball på skjermen.

#ForzaRanheim

Annonse fra Obos-ligaen: