Poengdeling for rekruttene

Det endte 1-1 i en intens fotballkamp mellom Melhus og Ranheims rekrutter mandag kveld.

Første omgang ble en jevnspilt affære. Ranheim største sjanse kom etter 25 minutter da et frispark fra Saugestad ble headet av en melhusspiller mot bakre stolpe hvor Erlend Sørhøy dukket opp, men avslutningen ble blokkert på streken.

Mot slutten av omgangen tok hjemmelaget mer over, og skapte noen farligheter etter hjørnespark og lange innkast. Så, da klokka passerte 45 minutter, ble et hjørnespark slått ut på 20 meter hvor Kim Roger Laugsand banket til på halv volley. Lenes var bortpå ballen, men greide ikke å forhindre scoring til hjemmelaget.

Melhus kom best i gang i andre omgang, og med lange innkast og mye trykk i boksen ble det flere sjanser for hjemmelaget, men Ranheims gutter ga ingenting bort i duellspillet, og det som slapp forbi ble avverget av Lenes.

- Vi skal gi honnør til guttene. Melhus skaper sjanser, men vi kriger bra i boksen og har en god keeper bak, sa Tarjei Smågesjø etter kampen.

Etter halvspilt andre omgang fikk Ranheim holde ballen mer i laget og periodene mellom Melhus’ besøk inne i ranheim-feltet ble lengre. Etter 77 minutter fikk Ranheim spilt seg fint gjennom Melhus sin midtbane og i mellomrommet hadde Johann Kosberg løpt seg fri og fra drøye 20 meter banket han ballen utakbart oppe i vinkelen.

I det siste kvarteret ble det kvarteret ble det sjanser begge veier. Ranheims største kom bare minutter etter utligningen da Nielsen kom alene med keeper, men kom for tett på Melhus’ keeper.

- Det ble en lærerik kamp for vårt unge lag i dag. Vi var litt skuffet etter første omgang, og ble enige om å være tøffere og krige mer i andre omgang. Det greide vi og kom derfor til sjanser og fikk utligningen - så sånn sett er vi fornøyde, sa Smågesjø.

Neste kamp spilles 24. Juni mot Orkla på EXTRA Arena.

Kampfakta
45’ MÅL: 1-0
77’ MÅL: 1-1 Johann Kosberg (Bartel)