Ranheim 2 solid ledelse i 4.divisjon

Ranheim 2, populært kalt B-laget, har etter 16 kamper 42 poeng noe som har gitt ledelse i 4 divisjon avdelingen 1.

Annonse:

De nærmeste konkurrentene er Namsos, Trygg/Lade og Rørvik som er henholdsvis 7, 9 og 9 poeng bak. Denne ledelsen har B-laget opparbeidet seg uten et eneste tap og åtte strake seire på rad etter 0-0 kampen mot Byåsen 2 den andre juni.

Denne høsten har laget de nevnte konkurrentene hjemme, og den lengste borteturen mot Vuku er allerede unnagjort. Altså har B-laget satt seg i en posisjon der muligheten for opprykk blir større og større.

For klubbens A-lag er nettopp opprykk til 3 divisjon et mål uttalt både av trenere og spillere. Å komme seg opp en divisjon til dagens oddsen-liga vil gi enda bedre forutsetninger for utvikling i Ranheim, der et B-lag på generell basis er først og fremst viktig på grunn av to ting. De som til enhver tid ikke spiller på A-laget, eller har vært skadet, trenger en best mulig kamparena for å utvikle seg. Den andre grunnen er å utvikle yngre rekruttspillere som en gang i framtiden, kanskje med et utlån eller to på veien, kan bli framtidige A-lagsspillere i Ranheim. Der påvirkningen de får ved å spille med A-lagsspillere med jevne mellomrom, såkalt mesterlære, gir både inspirasjon og utvikling.

Klar for kamp søndag? Kjøp billett her

For Ranheims del har mange av dagens A-spillere kamper for B-laget. Et eksempel er de som startet kampen da vi seiret 3-1 hjemme mot Molde på Extra arena som har til sammen 148 kamper for B-laget.

11ver mot Molde med antall kamper i parantes:
Barli (4)
Witry (16) - Kvande (8) - Eggen Rismark (27) - Foosnæs (38)
Løkberg (13) - Valla (0) - Reginiussen (1)
Riksvold (28) - Karlsen (21) – Tønne (0)

Til helgen tar Namsos imot Trygg/lade, mens Rørvik tar imot Ørland. Ranheim 2 møter Vestbyen borte på mandag. Mandagen etter, den 24 september klokken 20:00 er det duket for toppkamp mellom Ranheim 2 og Namsos på Extra Arena. Møt opp og hei Ranheim fram på veien mot opprykk!

Annonse fra Eliteserien: