Ranheim + KVT = Sant

Inngår samarbeid rundt fotballinjen.

Annonse:

Ranheim og KVT inngår et formelt samarbeid for å videreutvikle tilbudet for ungdom velger fotballinjen. Samarbeidet vil ikke minst handle om å utvikle hele mennesker som blir enda mer bevisst på at utvikling tar tid, utholdenhet på veien mot å ta ut potensialet sitt som fotballspiller er svært viktig.
Vi har et felles mål om å utvikle hele mennesket som inkluderer fokus på skole, samspill med andre mennesker og robusthet i livet For Ranheim og KVT er det viktig å spre kunnskap til ungdom om at ting tar tid, å utvikle seg som fotballspiller handler om å legge ned det som kreves i mange år, gjerne via 3. og 2.divisjon. 

Dette samarbeidet handler IKKE om at Ranheim skal hente flere ungdommer til Ranheim og ‘tømme’ utviklingsmiljøer i Trøndelag. Tvert imot er vi opptatt av at flere skal være lengre i sine klubbmiljøer og samtidig forstå at det er mulig å bli en toppspiller.

Ranheim og KVT har allerede en lang historie sammen. Svein Maalen har tidligere i mange år vært fotballtrener på skolen, i år har Kristoffer Løkberg vært inne som instruktør på fotballinjen og i fotballtilbudet har Ståle Bratseth en sentral rolle. Ståle vil kombinere denne rollen med en ny rolle som spillerutvikler i trenerteamet til Ranheim sitt A-lag. Vi vil også tilføre fotballinjen en ekstra ressurs fra vår klubb. For KVT er dette en styrking av et langvarig fotballengasjement.

Fra før har Ranheim gode ambassadører som har kommet ut fra KVT gjennom bla Aleksander Foosnæs, Even Barli, Daniel Kvande, Mikke Karlsen og Torgil Gjertsen. Gjennom dette samarbeidet skal vi utvikle flere ‘lagspillere’.

Vi tror sammen sterkt på at dette tilbudet skal tilføre positive verdier for ungdom og også klubbmiljøene i Trondheim.

Annonse fra Obos-ligaen: