Ranheim - Stjørdal/Blink 2-0

Ranheim seiret i treningskamp nummer to! (Arkivfoto: Thomas Karlsen)

Treningskampen startet i forrykende fart, og begge lag var frempå etter bare et par minutter. De første 20 minuttene var preget av høyt tempo, kontringer og feilpasninger fra to ballspillende lag.

Etter snaut 10 minutter fikk Ranheim frispark på 20 meter, og Witry viste frem høyrefoten. Satt den i nærmeste etter å ha curlet den fint over muren.

Ranheim hadde mest ball, men Blink var farligst i kontraen, og spilte seg til to gode muligheter mot Barli. Begge avslutningene gikk til side for mål. Nærmest for Ranheim var Tønne alene med keeper, hvor han satt balle midt på keeper, returballen gikk i ansiktet og utenfor. Witry hadde en farlig avslutning like før slutt fra 16-meteren, men ballen skrudde seg like utenfor Stjørdals/Blink-målet.

I 2.omgang bytter Ranheim hele laget. Blink høyere og mer aggressiv i starten av 2.omgang. Det gjorde vanskeligere å sette banespillet på blinks halvdel, men tempo i kula ble nøkkelbegrepet her, vanskelig men Ranheim skaper flere farligheter. Etterhvert falt tempoet i spillet, og det inviterte Stjørdals/Blink mer med i kampen.

Helt på tampen får Michael Karlsen anledning til å skyte fritt fra 16.meteren, og han lot ikke anledning by fra seg. Kontant i nettet og fastsatte resultatet til 2-0 til Ranheim.

Neste treningskamp er søndag 11.februar mot Nardo klokken 1610 i Abrahallen.