Ranheim - Tromsø: Skråblikk

Ikke alle høydepunkt er fotballrelatert, derfor har vi sett på kampen med et skråblikk. (Foto: Jørn Engberg)

I oppgjøret mellom Ranheim og Tromsø var det ikke fotballen som stjal det største fokuset. Et forferdelig snøvær traff Ranheim, og kampen måtte utsettes til banen ble møkt. Vår eminente DJ fikk velfortjent heder og ære i de sosiale medier for sine utvalgte traktorlåter. Eurosports kommentator var velvillig med på å kommentere traktorkjøringen, men en fotograf klarte også å komme i fokus.

​​​​​​Norges mest iskalde fotograf?

Denne iskalde fotografen rokket seg ikke for snøværet, og beholdt sitt faste sommerantrekk i kulden. En rolig shorts og bakvendt caps med åpen jakke burde holde til terningkast 6 hos motepolitet!

Den magiske boksen

I de siste årene har dommerne blitt velsignet med en magisk boks som sprayer en hvit linje i gresset. Denne blir brukt for å markere 9.15 meter fra hvor et frispark skal slås, så forsvarende mur skal ha riktig avstand fra ballen. Kjensli fikk merke at den magiske boksen ikke nødvendigvis gir den riktige avstanden, eller gir automatisk en flott bue.

ustrukturertlinje

Til slutt vil vi ønske god bedring til den stakkars fotballsparkede gutten i ballbingen bak Even Barlis mål i 2.omgang. I anlendning corner til Tromsø rett før det står 56 minutter på klokken sklir unggutten, og ser ut til å få en fryktelig strekkskade. Han ble raskt notert på Ranheims skadeliste, og antas å være ute til 2-3 uker.

Har du skråblikk fra kampene vi spiller i år? Tips oss gjerne på våre sosiale medier hvor vi heter Ranheim Fotball!