Sesongkort i 2020

Sammen skaper vi nye eventyr. Snart kan du kjøpe sesongkort for neste sesong.

Annonse:

For supportere er et mobilt og brukervennlig billettsystem viktig. Norsk Toppfotball har landet et fellessystem for Eliteserien og OBOS-ligaen. Den nye billettleverandøren er TicketCo. 

Godt kjent system

Det er et system Ranheim har hatt tidligere. Klubben valgte å benytte Hoopla i 2019 da kontrakten med TicketCo gikk ut etter 2018-sesongen. Hoopla er trønderskbasert og vi ønsket å være med å bygge billettsystemet og takker for samarbeidet.

Nå som Norsk Toppfotball har landet for felles billettsystem for Eliteserien og OBOS-ligaen ønsker Ranheim å være sammen om likt system for alle klubbene.

Slik fornyer du ditt sesongkort

Dersom du har hatt sesongkort i 2019 vil du i løpet av de nærmeste dagene få tilsendt en SMS og/eller en e-post med en egen lenke du må benytte for fornyelse.

Klikk på lenken og følg de enkle stegene for å fornye sesongkortet ditt.

Har du ikke fått SMS eller e-post så send en melding til [email protected] så sender vi den til deg.

Bytte sete?

Dersom du har funnet et ledig sete som du ønsker å bytte til så kan du sikre deg denne plassen selv. Da kjøper du den i billettsystemet, du trenger altså ikke å fornye ditt eksisterende sesongkort.

Sesongkortet gjelder alle ordinære kamper i OBOS-ligaen i 2020. Sesongkortene i 2020 kommer i utgangspunktet i digital versjon til nedlastning og bruk på telefon. Ønsker du plastkort må du huke av av for dette under kjøpsprosessen. 

Dersom du er en av våre mange billettkjøpere som benytter en smarttelefon, vil vi sterkt anbefale at du benytter Wallet-billetter fra TicketCo.

 

Annonse fra Obos-ligaen: