Tap på Åråsen

Ranheim kom tilbake etter en svak førsteomgang, men det holdt ikke til poeng.

Annonse:

Lillestrøm tok initiativet fra start, og viste tidlig at de var innstilte på å gjøre oppgaven hard for Ranheim.

Etter flere skremmeskudd innledningsvis, fikk Thomas Lehne Olsen satt ballen i mål til hjemmeleaget etter 15 minutter spilt. Et langt oppspill ble headet ned, og endte i beina til Lehne Olsen, som enkelt satte ballen i mål. 

Hjemmelaget fortsatte å kjøre på, og vi var heldige som ikke kom under med flere mål, for eksempel da Haakenstad traff toppen av tverrligger. 

Det nærmeste vi kom før pause var en heading fra Ola Solbakken, som gikk utenfor.

Blakstad fikk debuten

Etter pause tok vi tak i kampen. De første fem minuttene hadde vi stort sett all ballbesittelse, og fikk lønn for strevet da Valla Dønnem fikk stå helt alene på et hjørnespark. Han stanget ballen i mål, og vi var like langt.

Det var vi dessverre ikke så alt for lenge, for kun ti minutter senere tok hjemmelaget ledelsen på nytt. Lillestrøm snappet ballen høyt i banen, og spilte igjennom målscoreren fra første omgang. Lehne Olsen dempet ballen, før han satte den mellom beina på Barli.

Flere mål kom aldri på Åråsen. Likevel er det verdt å ta med seg at Magnus Blakstad kom inn og fikk sin Eliteseriedebut, og sin første tellende kamp siden 2017.

Neste søndag kommer Haugesund til fjæra. Billetter til den kampen kan du kjøpe her.

Kampfakta:

Lillestrøm-Ranheim 2-1 (1-0)

Mål: 1-0 Lehne Olsen (15'), 1-1 Valla Dønnem (50'), 2-1 Lehne Olsen (61')

Barli - Foosnæs, Furu, Kvande, Alseth - Reginiussen, Valla Dønnem, Skarsem (Blakstad 70') - Tønne (Storflor 53'), Karlsen, Solbakken (Stamnestrø 79')

Gult kort Ranheim: Alseth (85')

Annonse fra Eliteserien: