Tapte for Ull/Kisa

Marerittåpning og sjansesløsing for Ranheim da Ull/Kisa fikk sin revansje.

En svak åpning av Ranheim ødela mye av kampen for hjemmelagets del. Allerede da det var spilt tolv minutter stod det 0-2 på tavla.

Da hadde Witry vært uheldig å sleivet ballen i eget mål før minuttet var spilt, og Kisa økte sin ledelse da Solberg satte inn en Barli-retur noen minutter senere. Mellom målene hadde Ranheim alle tiders mulighet da Mads Reginiussen headet i stolpen. Returen satt samme mann over fra fem meters hold.

Med to mål i sekken, ble snuoperasjonen tung for Ranheims del. Til tross for meget godt angrepsspill, stemte det ikke på siste levering inne i boksen. Fem minutter før pause dukket Magnus Blakstad opp på et hjørnespark og dunket inn 1-2.

Og Ranheim fortsatte i samme spor i andre omgang. Fire minutter ut i omgangen var stolpen igjen Reginiussens verste mareritt. Et godt innlegg fra Storflor treffer finnmarkingen og ballen går i lengste stolpe og ut. Ti minutter senere er igjen Reginiussen aktiv inne i boksen og chipper ballen gjennom til Lillebo, som får avsluttet centimetere utenfor fra skrått hold.

Når marginene inne i Kisas sekstenmeter ikke var på Ranheims side, gikk det som det vanligvis gjør. I jakten på utligning hang ikke forsvaret sammen når Kisa kom på en sjelden visitt og etter 62 minutter får de gå helt alene igjennom og dunke inn 3-1 på et langskudd.

Det så ut som om lufta gikk ut av Ranheim med Kisas tredje mål, og konsetrasjonen ble kraftig svekket. En feilpasning ble plukket opp foran Ranheims forsvar og fra seksten meter satt avslutningen i nettet forbi Barli, og 1-4.

Ranheim ga det allikevel et siste forsøk og satte inn Karlsen, Sandmæl og Sørløkk i jakten på flere mål. Førstnevnte dukket opp på et Sørløkk-innlegg ti minutter før slutt, før Foosnæs smalt ballen hardt inn i feltet, via et Kisa-bein og i mål noen minutter senere.

Ranheim sendte alle mann i angrep på overtiden for å jakte utligning, men bortelaget holdt unna og klarerte det som kom. Tiden rant ut for Ranheims del som må se seg slått for andre gang på eget kunstgress i år.