Tønne om Blink-kampen: Får mange gode svar

Erik Tønne scoret Ranheims første mål i 2019 og står klar dersom han skulle få muligheten fra straffemerket flere ganger.

Annonse:

Erik Tønne spilte søndagens første kamp mot Stjørdals-Blink. Kantspilleren åpnet scoringsballet i kampen som endte 4-0 med et sikkert straffespark allerede før minuttet var spilt. 

- Ja, jeg må gi Mikke litt konkurranse nå når vi begynner å telle opp og nærmer oss mars. Vi skal føre litt statistikk framover nå, så kan vi gå tilbake og se hvem som har bommet mest, sier Tønne spøkefullt etter søndagens vel gjennomførte økt i Abrahallen.

- Så får vi se hvem som tar den når serien starter. Jeg mener jo jeg bør være førstevalg, men Mikke har levert han så han skal få ta den, fleiper han videre før han tillegger:

- Vi har to gode straffeskyttere, sikkert flere også, men det er viktig å sette straffene i mål, poengterer en litt mer seriøs Tønne. 

- Elsker å vinne

Slik opplevde Tønne vinterens andre treningskamp for Ranheims del, som endte med en klar firemålsseier - lagets første seier på en god stund og følelsen av det å vinne igjen. 

- Det er godt til guttene. Det gir selvtillit. Vi spiller fotball for at vi elsker å vinne fotballkamper, så det er utelukkende positivt at vi vinner i dag. Jeg synes vi kontrollerer og gjør mye positivt ut i fra det vi har jobbet mot i treningsuka, så nå gjelder det å jobbe videre ut i fra det vi har hatt fokus på, sier Tønne. 

Hvordan var det å spille en hel kamp igjen?

- Det var positivt. Jeg synes vi står bra, spesielt i 1.omgang. Vi får til mye av det vi har snakket om og øvd på på trening og tatt tak i et par felt som vi ønsket å å forberede fra sist kamp og løser det veldig bra. Vi får mange gode svar i denne kampen, understreker han.


Annonse fra Eliteserien: