Uavgjort i oppgjøret mot Eliteserielaget

Ranheim ledet 2-0 til pause, men Kristiansund svarte etter hvilen.

Ranheim startet kampen med å gå rett i angrep etter å ha stupt rett i press på KBK. Vinner ballen med en gang og sender igjennom Torgil på venstresiden som til slutt får fremprovosert en corner.

Ranheim fortsetter å kjøre spillet og etter kun 7 minutter står det 1-0 over Eliteserielaget. Det er igjen Torgil som kommer seg fri, skyter via stopper og ballen dupper over keeper i lengste hjørnet.

Ranheim varter opp med meget godt angrep der Daniel Kvande utfordrer fremover i banen sender av gårde en crosser til, selvfølgelig, Gjertsen som passerer enkelt backen sin og fra død vinkel gir han en 45 pasning uten at det er noen Ranheimspillere som når ballen.

I en ny corner for Ranheim etter halvtimen gir Daniel Kvande gang på gang vakre dødballer, denne treffer skallen til Christian Eggen Rismark som kan sette 2-0 på tavla.

I de første 45 minuttene var det stort sett Ranheim som var på banen. Kristiansund vartet opp kun med et par kontringer og skaffet seg 3 cornere. Men i andre omgang kom KBK bokstavlig talt, ut med et helt annet lag, med hele fem bytter satte de virkelig fart på sakene. De sto høyere i banen, presset mer aggressivt sammen og det var mer tempo og variert ballspill.

Vi får to mål i mot ved at vi er i angrepsfase og mister ball til motstanderen, som kan sende enkelt i bakrom og får komme alene med keeper. Nesten to identiske mål der. Men den andre mener alle på siden er tvilsom på grunn av offside!

Ranheim får etablert noen gode angrep det siste kvarteret der vi kommer rundt på kantene med flere gode sjanser uten å få kula i nota.

K A M P F A K T A

Ranheim: Even Barli – Aslak Fonn Witry, Daniel Kvande, Christian Eggen Rismark, Joakim Solem (Aleksander Foosnæs 71’) – Sondre Sørløkk (Vegard Erlien 71’), Magnus Blakstad, Simen Sandmæl (Jakob Tromsdal 38’) – Øyvind Storflor, Michael Karlsen, Torgil Gjertsen (Andreas Rye 45’)

Kristiansund: Conny Månsson – Tor Erik Torske (Joakim Bjerkås 46’), Dan Petter Ulvestad (Sverre Økland 46’), Christoffer Aasbakk (Jonas Rønningen 65’) – Thompson Ekpe (Kamer Qaka 46’), Andreas Hopmark, Rocky Lekaj (Liridon Kalwdra 46’, Andreas Røsand 74’), Sondre Sørli – Benjamin Stokke (Daouda Bamba 46’), Jean Mendy

Cornere: 8-7 (5-3)

Kort: Aslak Fonn Witry 40’

Sjanser: 7-5 (4-1)

Målene: Torgil Gjertsen 7’, Christian Eggen Rismark (Daniel Kvande) 33’, Dauda Bamba 60’, Jean Mendy 68’