Vellykket Frøya-opphold

Bedriftsbesøk, inspirasjonsmøte og trening i fokus da spillere og trenere var samlet for første gang etter juleferien i helgen.

Annonse:

Ranheim-spillerne og trenerapparatet har denne helgen vært samlet for første gang i år når 2019-sesongen ble sparket i gang under idylliske forhold i storhallen på Frøya. 

- Gjennomført tre gode dager

Hovedtrener Svein Maalen er veldig godt fornøyd med utbyttet av det tre dager lange oppholdet. 

- Vi har fått gjennomført tre gode dager utpå her under fantastiske forhold og blitt tatt veldig godt imot. Alt i alt har vi hatt et kjempebra opphold under flotte fasiliteter, berømmer Maalen. 

I tillegg til trening og testing, har også daglig leder Frank Lidahl og Maalen selv møtt det lokale næringslivet og delt sine tanker med lokalbefolkningen på øya.

- Vi har møtt bredden i trøndersk fotball og møtt næringslivet og lokalbefolkningen her ute og blitt fantastisk godt tatt imot, lovpriser han videre.

- Vi har fått trent veldig godt og blitt godt kjent med hverandre. I tillegg har vi hatt flere spillermøter og blitt enige om hvordan kulturen skal være og satt standarden deretter. Også har vi spist veldig god mat og møtt unge fotballspillere og vært trenere for dem, legger Maalen til.

Ekstra energi

Maalen er også meget fornøyd med å ha fem nye fjes inn i troppen og gir litt ekstra ros til måten de nye spillerne har kommet inn i gruppa på.

- Det er alltid sånn at når du får noen nye fjes inn i gruppa så gir det litt ekstra energi til alle. Det er spennende. Ikke minst de vi har fått inn. Det er kjempefine gutter som byr på seg selv og som viser seg fram, avslutter Ranheims hovedtrener. 


Annonse fra Eliteserien: