Vant 3-0 på Moan

Mål etter ett minutts spill, og 3-0 til pause.

Det scores kun etter ett minutts spill, Ranheim fosser i angrep og rett til innlegg fra høyresiden. I feltet dukker Andreas Helmersen høyest, og stanger inn kampens første mål.

Etter ca. 20 minutters spill kom Levanger mer med i kampen, først spilte de av et parRanheimspillere og sendte ballen videre til Lopez. Spanjolen avsluttet mot mål, men sisteskanse Even Barli redder enkelt.

To raske rett før pause

Rett før pause doblet Ranheim ledelsen til 2-0 ved Erik Tønne, som kom seg forbi LFK-backen og fikk tilslutt satt ballen forbi motstanderens sisteskanse.

Noe av det siste som skjedde i førsteomgangen var en nådeløs Helmersen som kommer seg igjennom og dundret inn 3-0 i lengste.

Ranheim fikk større utfordringer i starten av andreomgang, da Levanger møtte høyere i banen med presset sitt. Blant annet fikk tidligere Ranheimspiller Robert Stene et par gode avslutninger uten at det ble for skummelt.

Halvtime ut i 2. omgang var det Øyvind Storflor som hadde muligheten til å øke ledelsen. Vingen som var mutters alene på ca. 12 meter avsluttet i stolpen.

Ranheim vinner komfortabelt 3-0 over Levanger. Vi takker LFK for kampen og ønsker lykke til med seriestarten!

Laget: Barli; Witry, Kvande, Rismark, Walker; Løkberg, Dønnem, Reginiussen; Storflor, Helmersen, Tønne.