VI ER I ELITESERIEN!

Høydramatisk på EXTRA Arena da Michael Karlsen ble dobbel straffehelt for Ranheim.

Champagnen ble sånn forsiktig lagt på kjøla, og en nyktern sesongavslutning med pizza til spillere, trenere, støtteapparat og gode hjelpere ble planlagt. Ranheim hadde håpet om Eliteserie 2018, men da måtte 1-0 fra Fosshaugene snus i kveldens kamp.

Kampen ble en enveiskjøring. Ranheim hadde spillet, sjansene og ballinnehavet. Kampreferent husker ikke stort fra de ulike sjansene, men erindrer en Kvande-kanon som gikk like til side for mål.

Andre omgang var lik. Witry traff stolpen, Dyngeland måtte ut i full strekk og Ranheim banket hardere og hardere på døra til å få hull på byllen. Ti minutter før slutt fikk Ranheim straffe da Mads Reginiussen ble meid ned i straffefeltet. Michael Karlsen vurderte en panenka men i stedet ble det knallhardt og lavt. 1-0 og ekstraomganger.

Sogndal virker nå litt shaky og hadde nok med å slå unna Ranheims forsøk på å få seiersmål. Det kom aldri og dermed straffesparkkonkurranse.

Alle de seks første skytterne traff nettmaskene, så sendte en Sogndalspiller sitt forsøk over. Reginiussen satt sitt forsøk i mål og på den siste og avgjørende straffen gikk Michael Karlsen frem. Ingen panenka denne gangen heller; knallhardt i mål og EXTRA Arena eksploderte.