Ett poeng og 4.plass

Med uavgjort mot Sandnes Ulf betyr det at vi sikret 4.plassen! (Foto: Jørn Engberg)

De første 20 minuttene var det Ranheim som hadde mye av banespillet på EXTRA Arena en kald ettermiddag i Ranheimsfjøra. Det ble ikke skapt de alt for store sjansene, men et par halvfarligheter fra de blå, med innslag av noen Sandnes Ulf-sjanser. Ole Sæter var den som kom til de fleste av sjansene.

Det var nettopp Sæter som kom til en god sjanse etter 30 minutter. Erik Tønne slo et innlegg fra høgre mot bakre stolpe. Der stanget Sæter til, men Flach i Ulf-buret var raskt nede og fanget headingen til Sæter.

Noen minutter før pause er det en dødball som aldri blir ordentlig klarert fra Sandnes Ulf. Den lander til slutt på brystkassa til Daniel Kvande, han klinker til på volley, og får god kraft i ballen. Dessverre går den rett på keeper Falch. Ingen kom nærmere og det stod 0-0 til pause.

2.omgang

Etter en ti minutters opning, der ingen av laga fann åpningen, så kom en sterk Sandnes Ulf-kontring. I første omgang så det ut som Lundal hadde ryddet opp i situasjonen, men Ulf etablerte høyt. De triller ballen inne i Ranheim 16-meter, og til slutt havnet ballen hos Kronberg, som klinket til. Ballen tar fart via en blå, og ut i det lengste hjørnet til Barli, og 1-0 til Sandnes Ulf.

Rett etter kunne Sandnes Ulf økt ledelsen til 2-0. En Ranheimforsvarer demper ballen perfekt til Ekeland, som kommer alene med Barli. Barli er tøff og står lenge, og tvinger han ut i banen. Han blir presset såpass av Barli at han setter ballen himmelhøyt over.

25 minutt ut i 2.omgang, så linet Maalen opp for et trippelbytte, det holder han tilbake, en genistrek! Ranheim tar en kontring, Mateo Lopez setter fart, og bli meid over ende. Dommer viser fordelsparagrafen, og Solli slår en nydelig stikker til Sæter som kipper ballen inn til utlikning! Det var det siste Sæter og Solli gjorde i kampen, da de minuttet senere ble bytte ut til fordel for Karlsen og Blakstad.

Ingen av lagene fikk satt det ordentlige trykket mot hverandres mål. Det er et helt okey resultat for oss, som betyr at vi sikret 4.plassen i 2020! Kvalifiseringskampen blir neste lørdag.