Høydepunkter: Seieren over S08

Ranheim vant den tett og jevnspilte 13.serierunden i Eliteserien over Sarpsborg08 (Foto: Jørn Engberg)

Først var det Sarpsborg 08 som gikk opp i ledelsen etter 15 minutter ved scoring av Ole Jørgen Halvorsen som enkelt kan dra av en mann og setter ballen i lengste til 1-0.

I andre omgang tok Ranheim mer og mer over, deretter kom sjansene og så kom målene. Først var det Kim Riksvold som trakk seg innover i banen fra sin høyrekant, og kjørte en rulettfinte like innenfor Sarpsborgs 16-meter. Der ble han stoppet ved bruk av såkalte ulovlige midler, og dommeren pekte kontant på ellevemeteren.

Neste hjemmekamp 1.juli mot Start

Seiersmålet kom etter et hjørnespark, hvor ballen ble klarert rett i beina til midtbanespiller Kristoffer Lie Løkberg. Kort tid etter var ballen i nettet bak Aslak Falch, og Extra Arena sendt til himmels