Ivar Furu til Ranheim

Midtstopperen klar for to år i blått.

Annonse:

Ivar Furu (23) er klar for to sesonger i Ranheim. Midtstopperen kommer fra Byåsen, der han har vært de tre siste årene. Ivar kommer opprinnelig fra Molde, var i Ranheim i 2014 og gikk deretter til Byåsen for å finne rett utviklingstrinn. Nå vender han tilbake til Ranheim etter tre sesonger med solid utvikling og gode prestasjoner i 2.divisjon.

- Vi har fulgt Ivar tett etter han forlot oss, vi ønsket han også foran 2017, men ser at det var til det beste for alle parter at han var i Byåsen også i år. Ivar er en jordnær og hardtarbeidende gutt som bare vil bli bedre og bedre, skryter trener Svein Maalen.

Han følger opp med følgende beskrivelse av nysigneringen.

- Ivar har mange av ferdighetene som Christian Eggen Rismark har. Et godt venstrebein, god fysikk og er en stopperbauta.

Ivar Furu har tidligere også en rekke U-landskamper og i en alder av 23 år slutter han seg til Ranheim, etter en tålmodig reise der han har tatt steg for steg.

Daglig leder Frank Lidahl roser også Byåsen.

- Vi retter også en stor takk til Byåsen for god dialog gjennom de to siste årene rundt både Ivar Furu og andre spillere, begge veier. Jeg har stor respekt for Byåsen som klubb, de engasjerte menneskene der oppe og de resultatene de har skapt gjennom mange år. Nå rykket de ned, det er knallhardt og jeg håper virkelig de står sammen og kommer tilbake. At Ivar kommer til oss nå er naturlig på mange måter, men det er massevis av talent i Byåsen som vil være avgjørende for deres vei tilbake til 2.divisjon. Vi ønsker å være en støttespiller og samarbeidspartner for både Byåsen og de andre klubbene i trøndersk fotball.

Annonse fra Eliteserien: