Kantspiller klar for Ranheim

Joachim Olufsen (22) kommer fra Strindheim.

Joachim Olufsen (22) er klar for Ranheim. Gutten har Stålkameratene som moderklubb, har vært i RBK og Mo og de to siste årene i Strindheim. I Ranheim vil Joachim dyrkes som kantspiller.

- Joachim har fått meget god erfaring og utvikling i Strindheim de siste to årene, der har han spilt i flere posisjoner. Vi ser et meget spennende potensial i han som kantspiller. Han har et godt venstrebein, er hurtig og har også gode tekniske ferdigheter. Vi ser mye av det som kan bli en meget spennende kantspiller i vår måte å spille på, forteller trener Svein Maalen.

Annonse:

Tålmodig gutt

At Joachim kommer til Ranheim nå er ikke tilfeldig. Strindheim og Ranheim har gjennom 2017 lagt et godt løp der spilleren har spilt for Strindheim og hospitert med Ranheim. Vinn-vinn for alle parter, der spilleren henter impulser og tar med seg tilbake til klubb i hverdagen. En viktig del av spillerutviklingsmodellen Ranheim mener er til det beste for trøndersk fotball.

- Igjen må jeg få understreke hvordan utviklingstrappa i trøndersk fotball ser ut. Etter junioralder er det viktig å erkjenne at det finnes både 3.divisjon og 2.divisjon som naturlige trinn på veien mot toppfotballen. Vi ser etter utøvere med karakterstyrke, som er tålmodige og utholdende. Og som viser en voldsom lidenskap og sult på veien mot å bli bedre. Joachim er en sånn en og vi gleder oss til å få se han i Ranheim-trøya, sier Maalen.

Trønderpatriot - Bli med reisen

Daglig leder Frank Lidahl berømmer Strindheim som klubb og samspillet klubbene mellom.

- Jeg synes det er fryktelig trist at Strindheim rykket ned, men er sikker på at de rykker opp igjen, Strindheim er ikke en klubb som skal være i 4.divisjon. Strindheim er en klubb med sterk historie og som i dag viser at de er blant byens bedre miljøer for en ung spiller å utvikle seg i. I vår tropp er det 9 spillere som på et eller annet tidspunkt har spilt i Strindheim. Jeg mener unge spillere i Strindheim skal se på de som har lyktes med å ta steget, ett kjennetegn på disse er tålmodighet. Strindheim har så mange talentfulle spillere at de vil være tilbake i 3.divisjon raskt. For vår del er det kritisk å ha gode relasjoner ut til de trønderske klubbene. Historisk har det vært grums i relasjonen mellom Strindheim og Ranheim. Min opplevelse er at vi har et veldig godt forhold nå, vi snakker godt sammen og handler på en god måte for begge klubbene.

Vi ønsker Joachim velkommen til Ranheim!

Annonse fra Eliteserien: