Kolstadving klar for Ranheim

Erlend Sørhøy blir Ranheimspiller fra 1.1.19

Annonse:

Kolstads kaptein Erlend Tolnes Sørhøy har vært blant lagets beste spillere denne sesongen. Nå skal 24-åringen som la skoene på hylla, få drømmen om Eliteseriespill oppfylt.

Vingen er opprinnelig Kattem/Heimdal og tidligere spilt i Byåsen, Heimdal og Tillerbyen (Rødde). Men siden sommeren 2015 har han spilt i Kolstad. Det endte med 85 kamper og 47 mål for 3.divisjonsklubben. Nå står nye utfordringer for tur.

Erlend er en typisk venstrekant med gjennombruddshissighet og har en god evne til å komme seg til gode innleggsposisjoner. 

- Vi har fulgt med Erlend over en lang periode, flere år, hans lengre periode i seniorfotballen viser god utvikling og nå er gutten klar for større utfordringer, forteller trener Svein Maalen. 

Heimdalsgutten har hatt opp og nedturer.

- Jeg vurderte å slutte med fotball etter tiden i Rødde, der jeg bare satt på benken. Men har fått står glede med fotball i Kolstad, sier Erlend Sørhøy

Ranheims nye spiller gleder seg til å ta fatt på oppgaven med Eliteseriespill for Ranheim.

- Jeg ser det på som en kjempemulighet til å utvikle meg videre som fotballspiller. Dette er guttedrøm, sier 24-åringen om overgangen til Ranheim.

Den hurtige vingen må tåle en ny hverdag med større belastning, da er det greit og ha en god fysikk i bakhånd. - Erlend har bra fysikk, med masse råskap. Nå må han trene hardt over tid for å tåle belastningen med overgangen til Eliteseriespill, legger Maalen til.

Se Sørhøy og resten av laget fra fast plass i Eliteserien 2019 med sesongkort. Sesongkort kjøper du deg her.

Annonse fra Eliteserien: