Kontrakten med Tromsdal forlenges

Da er det endelig klart at Jakob Tromsdal blir å være Ranheimspiller ut 2021.

Annonse:

Kontrakten med den unge midtbanekjempen gikk i utgangspunktet ut ved nyttår og Jakob har stått fritt til å snakke med andre klubber siden 1.juli.

Han kom til Ranheim foran fjorårets sesong etter endt juniorkarriere i Rosenborg. Unggutten har allerede gjort seg til kjenne med tre innhopp i årets Eliteserie, nå er det klart at vi kan se mer av han fremover.

- Jeg har veldig troen på prosjektet i Ranheim. Samtidig er jeg veldig glad for at klubben vi ha med meg videre, ettersom jeg har vært så lenge ute med skade. Jeg gleder meg veldig til de neste tre årene, sier Jakob Tromsdal om forlengelsen.

Jakob som ble meniskoperert i sommer og det var høyst usikkert hvor lenge midtbanekrigeren var ute. Nå har han endelig begynt med å trene laget og er i rute med opptreningen sin

Tarjei er klar på at Ranheim er det rette valget til Jakob og bli med videre i Ranheim med tanke på utviklingen til spillerne. 

- Det er en trøndelags mest spennende unge midtbanespillere. Nå blir han med utviklingstrappen videre i Ranheim, jeg mener dette er det beste valget for Jakob, sier medtrener Tarjei Smågesjø.

Annonse fra Eliteserien: