Lillebo klar for Ranheim

Vi ønsker Mats Lillebo velkommen til Ranheim!

Annonse:

Mats Lillebo har signert for tre år med Ranheim. 22-åringen kommer fra Stjørdals/Blink, der han senest leverte en sterk sesong i 2016. Han har vært i Blink siden 2011, før det tok han fotballutdanninga si hos IL Fram. 

Mats er en offensiv spiller som kan bekle flere roller, men som kan bli en spennende utfordrer inn mot spissplassen. Vi får en kraftplugg med masse trøkk og lidenskap. Mats er en spiller Ranheim har ønsket sterkt foran 2017-sesongen.

Lillebo selv er tydelig på hva som gjorde at valget falt på Ranheim.

- Jeg valgte Ranheim fordi jeg tror dette er det beste miljøet og arenaen for min egen utvikling slik situasjonen min er i dag. Det blir et nytt steg for meg og jeg gleder meg virkelig til å få muligheten i OBOS-ligaen, sier Mats Lillebo.

Daglig leder Frank Lidahl berømmer de tidligere klubbene til Mats, IL Fram og Blink, for måten overgangen har blitt håndtert på.

- Det har tatt litt tid, men vi har hatt konstruktive samtaler med IL Fram og Blink siden før jul. Dette handler om utdanningskompensasjon og hvordan vi kan finne gode løsninger innenfor fornuftige rammer. Det har vi klart, gjennom denne overgangen er jeg sikker på at vi finner enda tettere bånd til disse klubbene. Eksempler på dette er at vi som toppklubb har erfaringer, kompetanse og menneskelige ressurser som kan komme andre til gode. For eksempel at spillere bidrar på fotballskole i regi av Fram. Stor skryt til både Fram og Blink, forteller Lidahl.

Han er glad for at Lillebo nå blir Ranheim-spiller og er sikker på at nok en trønder kan ta steget opp til OBOS-ligaen og levere på nivå.

- Svein identifiserte Mats tidlig og ønsket ham inn i troppen. Vi er opptatt av personlighet. Mats har gitt alle de riktige signalene på hva som er viktig. Jeg velger meg slike gutter 10 av 10 ganger til å spille for Ranheim, vi får inn en gutt som er klar til å gripe muligheten, overraske og ta nye steg.


Annonse fra Eliteserien: