Lopez klar som Ranheimspiller

Spanjolen kommer til Ranheim etter fire år i Levanger.

Annonse:

Adria Mateo Lopez kommer til Ranheim etter 118 kamper for Levanger. Spanjolen kommer opprinnelig fra Barcelona og klubben CF Damm før han gikk til Levanger sommeren 2014 da laget spilte i 2.divisjon.

Det var Lopez som scoret det absurde målet mot oss i cupens tredje runde i mai. Et frispark langt utenfor sekstenmeteren, helt ute på sidelinjen, ble lagt inn som innlegg og blåste i mål bak Barli. Nå skal han ta fatt på på øverste nivå i Norge med Ranheim. 

- På veien mot å bygge Ranheim som toppklubb bruker vi vignetten 96% Trøndelag. Vi holder fast med strategien vår om å rekruttere trøndere og spillere fra trønderske klubber, ispedd noen som kommer fra andre steder. Uansett rolle i Ranheim, på eller utenfor banen, starter en rekrutteringsprosess med en grundig vurdering rundt om mennesket kan etterleve verdigrunnlaget som handler om lidenskap, utvikling og fellesskap. Det er verdigrunnlaget vårt som er fundamentet i kulturbyggingen, vår kultur er vårt fremste konkurransefortrinn. I Lopez får vi en ekstremt sulten spiller som velger Ranheim fremfor andre tilbud, vi får en som virkelig ønsker å gripe muligheten til å utvikle seg selv videre og bidra til å bygge Ranheim sterkere. Vårt trenerteam har identifisert Lopez som en spiller og et menneske som vil være med og tilføre oss mye både på og utenfor banen,  forteller Daglig leder Frank Lidahl.

Svein Maalen er strålende fornøyd med tilveksten med spansk pass.

- Han har vært god for Levanger i hele perioden sin der og tatt ny utvikling år for år. Gjennom årene i Levanger har han studert og sammen med kona skaffet seg en helhetlig hverdag i Trøndelag. Vi mener at gutten har et meget godt utgangspunkt for å lykkes sammen med oss i Ranheim. Han er ikke mer enn 23 år og har mer enn 100 kamper i OBOS-ligaen, her skal vi legge til rette for at han skal ta nye steg og ta Eliteserie-nivået. Gjennom flere samtaler både med han og rådgiveren hans har vi blitt godt kjent med et menneske som treffer oss ordentlig godt, her får vi en super gutt og spiller som vil kle Ranheim-drakta 100%. Som en bonus prater han trøndersk også, smiler Maalen.

Spilleren har signert for to år, og skal jobbe som personlig trener ved siden av å være spiller i Ranheim i tråd med Ranheim-profilen.

Annonse fra Eliteserien: